lips

Sinustako Suomen kovin dildodiileri?

Me Teatiamolla etsimme tiimiimme kovaa vahvistusta, joka auttaisi meitä penetroitumaan uusille markkinoille. Tulet kantamaan titteliä markkinointijohtaja, mutta todellisuudessa olet kädet rakoilla tekemässä markkinointia ja myyntiä yhdessä muun tiimimme kanssa.

 Teatiamo on juuri kerännyt siemenrahoituksen, jonka turvin pyrimme kasvamaan paikallisesta menestystarinasta kansainvälisesti arvostetuksi brändiksi. Tuotevalikoimamme tulee vuoden 2019 tuplaantumaan, jonka seurauksena markkinointiin tullaan panemaan entistä enemmän resursseja. Edellytämme sinulta hyvää tekemisen meininkiä, mutta myös pilkettä silmäkulmassa. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti!


Toivomme että saat mahdollisimman paljon aikaan käytettävissä
olevilla resursseilla ja budjetilla ja seuraat markkinointipanostusten ROI:ta. Erityisesti digimarkkinointi on lähellä sydäntämme, joten toivomme että olet verkossa kuin kala vedessä, muttet lahna kuitenkaan.

Pääset kehittämään markkinoinnin prosesseja aitiopaikalta, sillä niitä ei vielä kovin kauheasti ole. Toimit tiiviisti bränditoimistomme Werkligin kanssa, jonka kanssa teemme juuri brändiuudistusta. Verkkokauppamme tulee myös uudistumaan kevään aikana, joka tulee olemaan yksi ensimmäisistä ponnistuksistasi!

Haku on auki nyt ja paikka täytetään heti, kun sopiva kandidaatti löytyy. Työsi voit tehdä mistä vaan, sillä emme oleta sinun istuvan toimistollamme Rovaniemellä. Toivomme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja olemmekin varanneet sinulle osakkeita, jotka vestautuvat sinulle työsuhteesi aikana.

Voit pyytää lisätietoja tai lähettää hakemuksen palkkatoiveineen 15.2.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@teatiamo.com. Hakemukselta vaadimme vain kahta asiaa: 3 minuutin video sinusta, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit osaksi Teatiamoa sekä CV:n.

Tervetuloa mukaamme rakentamaan

Teatiamosta Suomen seuraavaa Designin menestystarinaa!

rekry@teatiamo.com

Updating…
  • No products in the cart.