Napapiirillä tehtyä kotimaista Designia

Puudildot

Teatiamo puudildo on suunniteltu ja valmistettu Rovaniemellä. Materiaalina dildoissa on koivu, kirsikkapuu tai pähkinäpuu.

Puudildot on suunniteltu niin, että niitä ei tarvitse piilottaa yöpöydän laatikkoon, vaan kauniit tuotteet voi pitää esillä koristeena. Värivalikoima on laaja koivupuisissa dildoissa. Teatiamo haluaa sanoa, että seksi on kaunis ja luonnollinen asia ihmisten elämässä, seksuaalisuus ja rakkaus kuuluvat kaikille, eikä niitä pidä häpeillä tai demonisoida.

Jokainen puudildo on täysin yksilöllinen, koska jokainen puu ja puunsyy on yksilöllinen. Ei ole olemassa kahta täysin samanlaista Teatiamo dildoa. Puudildojen muoto on aerodynaaminen ja samassa dildossa on kaksi eri paksuutta, molemmat päät on käytettävissä, jokaisen oman mieltymyksen mukaan. Puudildojen pinnoite on testattu ja lakka tekee dildon pinnalle kauniin lasimaisen kiillon.

Pituus25 cm
Pidemmän reunan pituus30 cm
Kapean pään ympärys3 cm
Paksun pään ympärys5 cm

Teatiamo dildot sopii kaikille, jotka arvostavat suomalaista muotoilua, kestävyyttä, vastuullisuutta , luonnollisuutta ja laatua. Puudildo sopii yhtälailla lahjaksi häihin, polttareihin tai syntymäpäiville, kuin itselle lahjaksi omaan nautintoon.

Seuraa Teatiamoa Instagramissa instagram.com/teatiamo
Seuraa Teatiamoa Facebookissa FB Teatiamo

“Kaikki hyvät asiat elämässä pysyvät kovina ja kestävät läpi elämän”