In Finnish Media: Talouselämä

Yllättävä Suomi-design leviää maailmalle: ”Tikuista ei ole pelkoa, jos ei ole halko hanurissa jo valmiiksi”

Teatiamo-brändillä toimiva suomalainen design-yritys markkinoi puusta valmistettuja dildojaan eli masturbointivälineitään nyt Yhdysvaltain sekä Kiinan ja Singaporen markkinoille, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan yhdysvaltalainen Good Vibes -ketju on ottanut Teatiamon luksusdildoja myyntiin pariin lippulaivamyymäläänsä. Puudildoja on myös lähetetty näytille Kiinaan ja Singaporeen.

Teatiamon verkkokaupassa puudildon hinta vaihtelee 189 eurosta 239 euroon. Puudildoja varmistetaan neljästä eri puulajista: koivusta, tervalepästä, pyökistä ja pähkinäpuusta.

Dildot valmistetaan puusepäntehtaalla, ja niiden pinta viimeistellään myrkyttömällä akryylilakalla, mikä tekee puun pinnasta sileän ja lasimaisen. ”Tikuista ei ole pelkoa, jos ei ole halko hanurissa jo valmiiksi”, sanoo Teatiamon perustaja ja dildojen suunnittelija Tea Latvala.

Latvala on pyrkinyt suunnittelussaan siihen, että jokainen suunniteltu tuote sopii pidettäväksi esillä esimerkiksi kirjahyllyssä tai pöydällä henkilökohtaisen käytön lisäksi. Latvalan mukaan “kaikki riippuu lopulta käyttäjän omasta design-mausta, mutta myös rohkeudesta”.