Teatiamo in Lapin Kansa

Vuoden helmet: Myrskyn nostaneet puiset seksilelut ovat nyt Lapin lippulaiva – suunnittelijalle on kunnia-asia, että anustapit tehdään juuri Rovaniemellä

Valitsimme vuoden 2018 mielenkiintoisimpia tarinoitamme uudelleen luettavaksi. Tämä juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 15.10.2018.

Harmittoman näköinen.

Se on ensimmäinen ajatukseni ottaessani kirjavan, hieman pääsiäismunaa muistuttavan puuesineen käteeni. Suunnittelija-yrittäjä Tea Latvala istuu nojatuolissa Arctic design shopissa ja tarkkailee ilmettäni.

– Eihän tästä heti tajua, että se on seksilelu, möläytän.

Lasken anustapin takaisin kahvipöydälle toisen, vähän kapeamman mallin viereen.

Latvalaa naurattaa. Hän on kuullut vastaavaa palautetta aiemminkin, eikä ota sanojani pahalla. Hän suunnittelee puisia design-seksileluja eli anustappeja ja hieromasauvoja yrityksensä Teatiamo Industriesin kautta.

Lähtökohtana suunnittelussa on, että seksilelut ovat esteettisesti niin kauniita, että ne kehtaa jättää vaikka pöydälle.

Lue koko tarina:

https://www.lapinkansa.fi/vapaalla/myrskyn-nostaneet-puiset-seksilelut-ovat-nyt-lapin-lippulaiva-suunnittelijalle-on-kunnia-asia-etta-anustapit-tehdaan-juuri-rovaniemella-3379152?fbclid=IwAR3Rh5o1kesriFc9peVUeWQrcWWH6yAHmuLniVk6XT3LVbk_NhT1xxJpMB0